full screen background image

VIDEO / ALEGERI LOCALE 2024 / Cristian Timoficiuc și Octavian Albu : „La conducerea Primăriei și în Consiliul Local Suceava ar trebui oameni mai creativi și cu viziune”

ALEGERI LOCALE 2024 au consemnat, pe frecvențele de IMPACT FM, noi invitați: ec. Cristian Timoficiuc și dr. Octavian Albu, candidați Alianța Dreapta Unită (PMP) pentru Consiliul Local Suceava.

S-a discutat despre administrație locală, dezvoltarea orașului pe terenurile Stațiunii de Cercetări Agricole (unde în viziunea invitaților s-ar putea construi un spital municipal, noi cartiere pentru tineri și  facilități pentru agenții economici), construirea de parcări etajate în toate cartierele municipiului, fluidizarea traficului rutier prin amenajarea de pasaje subterane în Ițcani (zona pasarelei CFR) și în alte noduri de transport aglomerate.

 

 

ALEGERI LOCALE 2024 este o emisiune de promovare electorală. Acest material a fost comandat de Partidul Mișcarea Populară (parte a alianței electorale Alianța Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei) și realizat de operatorul economic SC STIL MEDIA SRL într-un tiraj de un exemplar. Cod mandatar financiar: PMP 21240022

 

 

ACEEAȘI RUBRICĂ

ALEGERI LOCALE 2024 / Cătălin Axinte : „Propun un proiect pragmatic în șapte pași pentru municipiul Suceava”

 

DP-NE FOLLW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *