full screen background image

VIDEO / ALEGERI LOCALE 2024 / Marian Andronache și Sebastian Gheorghe : „În Suceava trebuie proiecte puține, concrete și realizabile!”

Marian Andronache, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar al municipiului Suceava și Sebastian Gheorghe, candidatul ADU la postul de consilier local, au fost invitații lui Relu Gavril Ursache la ALEGERI LOCALE 2024.

Cei doi au dezbătit aspecte precum asfaltarea celor 100 de străzi de pământ care însumează aproximativ 50 kilometri lungime, decongestionarea traficului rutier și contruirea urgentă a unui spital municipal și a centrelor medicale de permanență.

 

ALEGERI LOCALE 2024 este o emisiune de promovare electorală. Acest material a fost comandat de Partidul Mișcarea Populară (parte a alianței electorale Alianța Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei) și realizat de operatorul economic SC STIL MEDIA SRL într-un tiraj de un exemplar. Cod mandatar financiar: PMP 21240022

 

 

ACEEAȘI EMISIUNE

VIDEO / ALEGERI LOCALE 2024 / Andrei Cristof : „Avem urgentă nevoie de un Spital Municipal și de minim 5 Centre de Permanență”

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *