full screen background image

VIDEO / ALEGERI LOCALE 2024 / Tudor Plăcintă : „Marele proiect în mandatul 2024 – 2028 va fi Suceava la autostradă”

În studioul ALEGERI LOCALE 2024 a venit astăzi Tudor Plăcintă, candidat PNL la funcția de consilier județean.

El a discutat cu Relu Gavril Ursache despre echipa pentru Consiliul Județean Suceava, coordonată de către președintele Gheorghe Flutur care „face militărie cu o organizare nemțească pentru atragerea de proiecte europene în valoare de peste 2 miliarde de euro și rezultatele se văd”.

S-a mai vorbit despre dezvoltarea turismului în județ de la proiectul „Bucovina – Athosul Carpaților” și până la realitățile actuale: dezvoltarea stațiunilor turistice Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei și Drumul Talienilor – „Drumul Baltagului” Mălini-Borca-coada Lacului Bicaz-A8, drum care va fi deschis circulației în luna august.

 

ALEGERI LOCALE 2024 este o emisiune de promovare electorală. Acest material a fost comandat de Partidul Național Liberal și realizat de operatorul economic SC STIL MEDIA SRL într-un tiraj de un exemplar. Cod mandatar financiar: PNL 21240015.

 

ACEEAȘI EMISIUNE

VIDEO / ALEGERI LOCALE 2024 / Lucian Harșovschi : „Pe 9 iunie sucevenii aleg un primar care trebuie să știe secretele proiectelor europene și să le pună în practică”

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *