full screen background image

Betty Blue lansează piesa “Acolo sus”, un omagiu adus mamei sale

 

Betty Blue 3


În ziua în care mama ei ar fi împlinit o frumoasă vârstă, Betty lansează o melodie talisman, de suflet, și îi face o promisiune celei ce i-a dat viață: “Promit să fac tot ce mă ține/Să te mândrești cu mine”.

Piesa “Acolo sus” este compusă de către Speak, iar videoclipul este regizat de către Dan Petcan și o aduce pe Betty într-un decor idilic, foarte emoționant. Filmările au fost loc pe parcursul a 24 de ore atât în București, cât și în afara orașului.

 

În urmă cu câteva ore, Betty a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj pentru mama ei, Fănica, care astazi ar fi împlinit 33 de ani și care a decedat în urmă cu șase ani.
“… este 11 septembrie. Înainte, era o zi însorită. Dar pentru mine, încă de acum 6 ani, e o zi trista. Oriunde te-ai afla, vreau să-ți spun ca mi-e dor de tine, mămică dragă. Vei rămâne mereu în sufletul și mintea mea! Simt că ești bine acolo sus, printre nori și stele și sper că ești mândră de mine! Mă voi gândi mereu la tine și, chiar dacă astăzi nu mai pot să-ți cumpăr un cadou, vreau să iți dedic melodia pe care o voi lansa – “Acolo sus”. Te voi iubi mereu!”

 

Betty a început cariera muzicală în urmă cu un an, când a lansat single-ul “Într-o secundă” și, încă de atunci, și-a făcut o promisiune ca îi va face pe toți cei apropiați mândri și că se va remarca prin talent, entuziasm și profesionalism. Anul acesta tânara artistă a lansat si cel de-al doilea single, “La anii mei”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *