full screen background image

Conferință transfrontalieră „Spațiu comun în educație – starea de bine în situații de criză” la Liceul Filadelfia Suceava

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Suceava în parteneriat cu Uniunea Ucrainenilor din România și Asociația Județeană Sportul pentru Toți organizează vineri – 8 decembrie de la ora 14, la Liceul Filadelfia Suceava, conferința transfrontalieră „Spațiu comun în educație – starea de bine în situații de criză”.

Evenimentul este organizat în cadrul parteneriatului transfrontalier „Oglinzi și punți” între Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Suceava și Centrul de Dezvoltare Profesională a Cadrelor Didactice a Consiliului Sătesc Ostrița, parteneriat care își propune schimbul de bune practici în domeniul consilierii educaționale între specialiștii din cele 2 regiuni.

La eveniment vor participa, alături de cei 8 profesori din Ucraina, profesori consilieri școlari din județul Suceava, elevi, părinți, profesori și directori din școlile în care învață elevi ucraineni.

De asemenea, vor fi prezenți reprezentanți de instituții și asociații implicate în proiecte adresate elevilor refugiați și familiilor acestora : Consiliul Județean Suceava, Institutul Național Bucovina și Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră.

La finalul activității, Grupul Folcloric Bilcuța și Ansamblul de Dansuri Ucrainene Kosaciok vor oferi un program artistic.

 

 

CITEȘTE ȘI

Ateliere de lucru în 8 școli din județul Suceava, organizate de CJRAE

 

D[-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *