full screen background image

Punct de Comandă Mobil, cu dotări de ultimă generație, pentru ISU Suceava

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava a primit în dotare, de curând, un Punct de Comandă Mobil, cu dotări de ultimă generație.

Punctul de Comandă Mobil este format dintr-o autospecială cu 2 încăperi : un compartiment de comandă si un compartiment pentru operatori.

Compartimentul de comandă este un spațiu de lucru destinat prezentării situațiilor si luării deciziilor în teren, în cazul unor situații de urgentă majore.

Va putea găzdui 6 – 7 persoane, deservite de încă o persoană cu rol de operator, care să gestioneze situația de la locul producerii evenimentelor.

Compartimentul este echipat cu sisteme de comunicații moderne, care permit punerea în legătură audio a mai mulți interlocutori aflați pe oricare din sistemele TETRA, UHV, VHF, GSM, telefonie fixă și telefonie prin satelit, precum și sistemul telefonic intern al Punctului de Comandă.

Această autospecială nouă de intervenție a fost achiziționată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență în cadrul proiectului european VIZIUNE 2020.

 

 

CITEȘTE ȘI

13 septembrie – Ziua Porților Deschise la ISU Suceava

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *