full screen background image

Crazy Love – de la Havana și Ioana Ignat

Havana și Ioana Ignat au lansat videoclipul celei mai recente colaborări muzicale – „Crazy Love”. Materialul este regizat de Kobzzon.

Crazy Love este compusă de către Sorin Seniuc, Ion Chirinciuc și Alexandra Miron și vorbește despre o iubire puternică și pasională.

Protagoniștii videoclipului noului single sunt cei trei muzicieni, într-un decor exotic.

 

,,Crazy Love are acel feeling de endless summer. O vară cu nopți lungi și aventuroase, zile însorite și calme în care te îndrăgostești până peste cap. Știi sentimentul? Când simți că ai găsit pe cineva care te completează perfect și de care ți-ar fi un dor nebun dacă ar pleca de lângă tine. Când simți că te privește așa cum nimeni nu te-a mai privit vreodată. Când fiecare zi împreună se simte ca o zi de vacanță perfectă. Asta e Crazy Love. O iubire nebună începută într-un amurg de vară. Ne-am bucurat foarte mult să colaborăm din nou cu Ioana, o artistă foarte talentată și specială. Ca și piesa Vivere, care are peste 24 de milioane de vizualizări, ne-am gândit că această piesă să fie un duet cu ea. Suntem foarte mândri de acest feat. și nerăbdători pentru această vară” au declarat băieții de la Havana.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.