full screen background image

Sucevenii vor putea asista la ședințele Consiliului Local cu anumite condiții

În ședința din 26 mai, consilierii locali suceveni vor modifica hotărârea referitoare la prezența cetățenilor la ședințele legislativului.

Orice persoană interesată – cu domiciliul sau reședința în municipiul Suceava – poate participa la ședințe, în limita locurilor disponibile, prioritate având persoanele care s-au înscris pentru luare de cuvânt.

Cetățenii care doresc să participe la ședințele Consiliului Local Suceava vor face dovada domiciliului sau reședinței pe raza municipiului prin completarea unei liste de prezență cu cel puțin 15 minute înainte de începerea ședinței.

Cei care doresc să se înscrie la cuvânt referitor la un punct de de ordinea de zi vor depune la registratură sau pe adresa de mail a Primăriei o cerere care să cuprindă numele și adresa de domiciliu, datele de contact și punctul de pe ordinea de zi la care vor să ia cuvântul.

Intervențiile vor fi strict pe tema pusă în discuție și nu vor depăși 3 minute.

Pentru probleme care nu fac subiectul ordinii de zi, președintele de ședință va solicita persoanelor interesate să completeze formularul de înscriere la cuvânt pentru capitolul Diverse.

 

 

PE ACEEAȘI TEMĂ:

Consiliul Local Suceava a fost constituit în prezența premierului Orban

 




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *