full screen background image

Ateliere de rezolvare a cubului Rubik 3×3, la Shopping City Suceava

Shopping City Suceava reia seria atelierelor mult îndrăgite de toți pasionații de cub Rubik. Sâmbătă 26 august, copiii pasionați de cub Rubik sunt invitați la o nouă serie a atelierelor de rezolvare a cubului Rubik 3×3. Atelierele sunt gratuite și se adresează copiilor începători, cu vârsta de peste 7 ani.

Înscrierile se fac la numărul de telefon: 0737 371 524, între orele 08:00 – 17:00. Înscrierile se încheie vineri, 25 august 2023. La un atelier pot participa maximum 15 copii.

Programul atelierelor este următorul:

Atelier 1: 13:00 – 14:30

Atelier 2: 15:00 – 16:30

În cadrul atelierelor, participanții vor fi ghidați în procesul de rezolvarea a cubului Rubik 3×3, descoperind astfel care sunt pașii necesari pentru rezolvarea acestuia. La finalul atelierului, copiii vor cunoaște designul, logica și principiile de bază pentru rezolvarea cubului Rubik 3×3.

Este bine-cunoscut faptul că procesul de rezovlare a cubului Rubik are numeroase efecte pozitive, dincolo de faptul că este o modalitate perfectă de a petrece timp liber de calitate. Îmbunătățește memoria, reflexele, abilitățile de coordonare ochi – mână, precum și capacitatea de gândire și de rezolvare a diverselor probleme. Totodată, această activitate, practicată în mod repetat, îi ajută pe copii să-și mențină concentrarea, să-și dezvolte gândirea analitică, dar și să fie perseverenți și răbdători.

 

 

CITEȘTE ȘI

Expoziția Alice în Țara Minunilor – o poveste reciclată, în premieră, la Shopping City Suceava

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *