full screen background image

Un single nou pentru piața internațională, de la Ava

Noul single al AVEI, „Upside Down”, descrie relația dintre doi îndrăgostiți care sunt ca Yin și Yang. Sunt total opuși, dar, cu toate astea se atrag tot timpul, precum extremele.
Muzica și versurile au fost realizate de către You Beat, AVA (Andreea Avarvari) și Joanna (Ioana Radu). Producția muzicală și mix & masterul stau sub semnătura lui Mihai Grecan și Dumitrescu Ionuț Alexandru.

„Uneori avem zile în care ne simțim #UpsideDown. Suntem frumoși chiar și în aceste zile”, a declarat AVA despre noul ei single.

AVA a cucerit piața internațională cu single-ul „I’ve Got No Reason”, care a atins milioane de vizualizări și piesa „Divided love”, care a fost licențiată în Asia și difuzată pe marile radiouri din China, Japonia, Coreea de Sud, Vietnam și Thailanda.

AVA este singurul artist din România, care a cântat cu cei mai mari cântăreți de la noi, printre care amintim: Smiley, Delia, Andra, Loredana, Inna, Damian Drăghici, Cătălin Crișan, Sișu, Puya, Antonia, Alex Velea, Feli, Sore, dar și mulți alții.

De asemenea, colaborările cu Connect-R pentru melodia „Emoții”, El Nino pentru „Argintiu”, piesa de debut „Fluturi în stomac” sau „Unde ești”, dar și participarea de la Vocea României din anul 2014, i-au adus artistei succesul.

 

MAI CITEȘTE ȘI

Crazy Love – de la Havana și Ioana Ignat

 

 


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.