full screen background image

Peste 6.000 de locuri la admiterea USV

Admiterea la cele 11 facultăți ale Universității Ștefan cel Mare Suceava – USV se va desfășura în perioada 4 – 13 iulie pentru specializările unde există probe și 4 – 15 iulie pentru specializările unde nu se vor da probe.

Pentru a confirma locul ocupat, candidatul admis trebuie să se înmatriculeze cel târziu pe 27 iulie.

La studiile de licență sunt propuse 1.400 locuri fără taxă.

Absolvenții de liceu vor avea la dispoziție și specializări nou apărute, precum Biologie, Biochimie, Echipamente și sisteme medicale, Tehnică dentară, Autovehicule rutiere, Echipamente de comandă și control pentru autovehicule, Robotică, Rețele și software de comunicații și Științe gastronomice.

În total, în această sesiune, USV scoate la concurs peste 6 mii locuri bugetate și cu taxă pe programe de licență, masterat și doctorat.

Candidații se vor putea înscrie atât on-site, în locațiile din campusul USV, cât și on-line, folosind platforma de înscriere disponibilă.

Indiferent de facultatea sau programul de studiu pentru care vor opta, toți bobocii vor primi un laptop sau o tabletă și o cartelă SIM cu abonament de date cu o durată de minim 9 luni.

De asemenea, primii 3 studenți înmatriculați cu taxă, la anumite programe de studiu, vor primi pentru primul an burse de studii speciale, iar peste 30 % dintre viitorii studenți vor beneficia de burse lunare între 600 și 1.100 lei, timp de 1 an.

 

 

PE ACEEAȘI TEMĂ:

Admitere USV 2021: speranță și certitudine la Facultatea de Medicină și Științe Biologice

SUNTEM ȘI PE INSTAGRAM : DĂ CLICK AICI!

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *