full screen background image

VIDEO / ALEGERI LOCALE 2024 / Lucian Harșovschi : „Pe 9 iunie sucevenii aleg un primar care trebuie să știe secretele proiectelor europene și să le pună în practică”

Lucian Harșovschi, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Suceava, a venit astăzi în studioul ALEGERI LOCALE 2024.

El a discutat cu Relu Gavril Ursache, printre altele, despre atragerea în valoare totală de peste 117 milioane euro din fondurile europene, dar mai ales despre următorii 4 ani în care vor fi puse în practică proiecte de peste 139 milioane euro.

Alte subiecte: gratuități pentru pensionari la transportul în comun TPL, nicio stradă de pământ până în 2028, fluidizarea traficului rutier, finalizarea sălii polivalente, construcția unui aqua-park etc.

ALEGERI LOCALE 2024 este o emisiune de promovare electorală. Acest material a fost comandat de Partidul Național Liberal și realizat de operatorul economic SC STIL MEDIA SRL într-un tiraj de un exemplar. Cod mandatar financiar: PNL 21240015.

 

 

ACEEAȘI EMISIUNE

VIDEO / ALEGERI LOCALE 2024 / Alin Rusu și Cristinel Șoptică : „Șcheia, o comună bogată de două ori – prin oameni și prin resursele atrase la buget”

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *