full screen background image

Ziua Cooperării Europene 2021 prin campania Proiecte fără granițe România – Ucraina

Programul Operațional Comun România-Ucraina a marcat Ziua Cooperării Europene 2021 prin campania Proiecte fără granițe România – Ucraina derulată în perioada 20 septembrie – 15 octombrie.

 

Aceasta a inclus 9 evenimente regionale în România și Ucraina, precum și promovarea programului în mediul online și la radio.

Evenimentele regionale au adus față-în-față beneficiari ai programului și jurnaliști, cu scopul de a face cunoscute rezultatele proiectelor finanțate, contribuția pe care acestea le au la îmbunătățirea calității vieții oamenilor din aceste comunități aflate în zona de graniță, dar și de a promova cooperarea transfrontalieră ca instrument valoros și util pentru a răspunde unor probleme comune.

Campania Proiecte fără granițe – România – Ucraina s-a bucurat de aprecierea participanților și a generat peste 60 de articole în presa locală din cele 2 țări, vizibilitatea evenimentelor fiind dublată și de difuzarea, la radiourile locale și naționale, din aria eligibilă, a spotului audio dedicat campaniei de promovare, totalizând peste 800 difuzări.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *