full screen background image

”Ziua Mondială a Curățeniei” sărbătorită la Grădinița cu Program Normal Obcini Suceava

Sub sloganul „Grădinița poate fi mai curată cu ajutorul tău!” preșcolarii de la Grădinița cu Program Normal Obcini Suceava au sărbătorit prin muncă „Ziua Internațională a Curățeniei”, zi proclamată în anul 1993 de către Organizația Națiunilor Unite, la data de 23 septembrie.

Cu această ocazie, cei mici, sub îndrumarea educatoarelor și a coordonatoarelor de proiect (director Maria Todereanu și prof. Amelia Boghean), s-au echipat corespunzător (cu șorțulețe, tricouri personalizate, măturele, șervețele și alte materiale) și au făcut curățenie în spațiile din grădiniță (săli de grupă și holuri) și în curtea acesteia.

Energici și dornici să se implice, preșcolarii au fost antrenați în acțiuni specifice acestui gen de activitate: îngrijirea plantelor, curățarea mobilierului, igienizarea jucăriilor și ecologizarea curții grădiniței.

Atmosfera a fost una de lucru, copiii conștietizând cât de important este rolul fiecăruia în menținerea curățeniei din grădiniță, locul în care ei își desfășoară zilnic activitatea.

Au fost mândri de rezultatele muncii lor, fiind răsplătiți prin participarea la concursul ”Campionii curățeniei”, în cadrul căruia au fost desemnate cele mai curate săli de grupă și premiați cei mai harnici prichindei.

Această activitate s-a dorit a fi o continuare a celei din 17 septembrie, desfășurate cu ocazia campaniei de voluntariat ”Let’s Do It, România!”.

 

 

 

PE ACEEAȘI TEMĂ:

„Prietenii curățeniei” de la Grădinița Obcini voluntari în campania „Let’s Do It, România !”

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA!

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *